LOVRIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bile su ovo tri najljepše godine u mojoj trenerskoj karijeri

LOVRIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bile su ovo tri najljepše godine u mojoj trenerskoj karijeri
Facebook

Nakon tri godine Ivan Lovrić više nije trener rukometašica Izviđača. Poraz od Hadžića na domaćem parketu u prvom kolu nove sezone Premijer lige rezultirao je rastankom Izviđača i Lovrića. U klubu jako brzo reagirali te kako je za trenericu Skauta postavljena Josipa Tomić.

Ivan Lovrić koji je Skautice vodio tri godine kaže kako je razloga za rastanak više.

"Razloga ima puno. Jedan od njih je svakako taj što smo izgubili dosta kvalitetnih igračica, a nismo doveli adekvatne zamjene da se borimo za vrh što je bio moj jedini cilj i motivacija za rad. S druge strane možda sam se malo i zasitio svega, ipak sam u Ljubuškom proveo tri godine što i nije malo. Ipak moram reći da su mi te tri godine bile najljepše u mojoj trenerskoj karijeri. Napravili smo sjajne rezultate, osvojili smo kup prije dvije godine i dva puta bili viceprvaci BiH. Neizmjerno sam zahvalan Izviđaču na svemu", kaže Lovrić

Novoj trenerici ostavlja ekipu koja je spoj mladosti i iskustva.

"Rekao sam već da je ekipu napustilo par vrlo kvalitetnih igračica. Ostalo je par iskusnih koje znaju igrati te dosta mladih talentiranih cura koje sam uspio nekako sačuvati, što nije bilo lako budući da smo pucali visoko pa im nisam mogao pružiti neku određenu minutažu. Mislim da će nova trenerica moći složiti ekipu za budućnost i ostvariti svoje ambicije."

Najprije će se odmoriti od rukometa.

"Sad sam slobodan, odmaram se, igram se sa svojom dječicom. Mogu vam reći da mi je lijepo bez svakodnevnih treninga i raznog stresa koje taj posao nosi sa sobom. Tu sam, i ako se netko pojavi s nekim projektom i ponudom koja bi me privukla, rado se vraćam svom rukometu. Želim ostvariti još neke ciljeve koje nisam uspio i dokazati svima da imam kvalitetu. Još uvijek sam mlad i bit će vremena za mene", rekao je Lovrić za hercegovina.info.

Kažimo kako su u klubu jako brzo reagirali te kako je za trenericu Skauta postavljena Josipa Tomić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.