Lacković feštao pa porezao ruku, upitan za Euro

Blaženko Lacković ozlijedio je ruku tijekom novonog izlaska u Splitu, te je upitno hoće li rukometaš nastupiti na europskom prvenstvu u Austriji.

Lacković je na tulumu slavio rođenje sina, u jednom se trenutku poskliznuo i pao na čašu koja se razbila i tako ga ozlijedila. Pružena mu je liječnička pomoć, zaradio je osam šavova, no sreća je u tome što mu je ozlijeđena lijeva ruka, s kojom ne šutira.

Mirovati mora desetak dana, a rane koje je zadobio su površinske, stoga treba pripaziti, jer ih bi i malo znojenja moglo dovesti do infekcije.

Slično je mogao završiti i Goluža

Slična se situacija inače dogodila uoči Pekinga kada je Čupić završio bez prsta, no Lackoviću su sve tetive čitave, stoga se to ne smatra tako velikom 'štetom', na upitno je hoće li nastupati u Austriji.

Červar smatra kako nije pogriješio što je momke pustio da izađu u klub Equador na Bačvicama, gdje je slavila čitava reprezentacija, a s njima je bio i Vlado Šola. Osim Lackovića slično je mogao završiti i Slavko Goluža, koji se poskliznuo i umalo pao na pločice ispred hotela, što bi bilo kobno, te tvrdi kako se to može svakome dogoditi.

Inače, moguće je da Lackovića na prvenstvu zamijene Valčič, Vuković, Gojun ili Bičanić, pišu mediji.

javno.com