KALEB Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog, ali reći ću to

KALEB Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog, ali reći ću to
PIXSELL

Nikša Kaleb, bivši reprezentativac i stručni suradnik RTL-a, sukomentator je utakmice Hrvatska - Bahrein kojom je započeo drugi krug Svjetskog prvenstva.

U jednom napadu pri kraju prvog poluvremena lopta je stigla do Davida Mandića, a krilni igrač je sigurno realizirao šansu. Kaleb je iskoristio tu šansu da prokomentira njegov stav prema vlastitom statusu u reprezentaciji na ovom turniru.

"Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog i Zagreba, ali reći ću to. Mandić je bio malo tužan i ljut nakon prvog kruga, nije bio zadovoljan svojom ulogom. Poručio bih mu da se ugleda na Gorana Šprema koji nije odigrao ni minute u Portugalu. Svaku utakmicu je bio na tribini i analizirao je kako se suparnički golmani kreću i brane, pa je onda meni prenosio ta znanja. Na taj način je bio bitan član reprezentacije čak i kada nije igrao", prenio je Index Kalebovu izjavu.

Mandić je na ovom Svjetskom prvenstvu igrao manje nego prije. Červar ga uglavnom stavlja u obranu, dok ga u napadu nismo imali prilike često gledati.