ISKRENA MOSTARKA ĆAMILA MIČIJEVIĆ "Ja sam odgovorna. Tea oprosti nam"

Ćamila Mičijević
Jozo Čabraja/Kolektiff

U utakmici trećeg kola skupine A Svjetskog prvenstva rukometašice Hrvatske su u Göteborgu izgubile od domaćina Švedske s 17-22 (7-9).

"Kraljice šoka" tako su propustile  priliku iznenaditi domaćina Svjetskog prvenstva za rukometašice u ključnoj utakmici za četvrtfinale. Izbornik Ivica Obrvan nakon utakmice je istaknuo kako je njegovoj ekipi nedostajala raspoložena rukometašica koja će nositi napadački teret.

Ćamila preuzela odgovornost

Ćamila Mičijević smatra kako je odigrala ispod očekivanja.

"Prije utakmice smo vjerovali da možemo, ali napad je zakazao. Osjećam odgovornost, nisam odradila što se od mene očekivalo, prva sam ja koja je podbacila. Ovakav dan golmanice ne iskoristiti (13 obrana, op.a.), možemo samo reći "oprosti Tea". Sad idemo dalje, ništa nije gotovo", rekla je Mičijević prenosi 24sata.

Hrvatska je ušla kao drugoplasirana iz skupine u drugi krug, ali sa samo jednim bodom, onim iz remija sa Senegalkama u prvoj utakmici, dok Šveđanke prenose maksimalna četiri boda. Naša skupina se križa sa skupinom u kojoj su Crna Gora (4 boda), Mađarska (2) i Kamerun bez bodova.

Prvu utakmicu igramo s Crnogorkama u četvrtak u 18 sati u Göteborgu, zatim u subotu protiv Kameruna u 15.30 sati, te naposljetku u ponedjeljak s Mađarskom u 18 sati.

Iz skupine drugog kruga samo dvije prvoplasirane odlaze u četvrtfinale.