IGOR KARAČIĆ "Bio sam skeptičan sve dok nisam vidio jednu stvar"

IGOR KARAČIĆ "Bio sam skeptičan sve dok nisam vidio jednu stvar"
Sportnet.rtl.hr

Jedan od najiskusnijih hrvatskih reprezentativaca Igor Karačić ističe kako je atmosfera u reprezentaciji sjajna i da se radi jako dobro.

"Dobro se trenira, pozitivni su atmosfera i energija, bez ikakvog pretjerivanja, radujemo se svakom treningu. Dali su nam male šanse, ali tu smo zajedno, borimo se, radimo dobro i iščekujemo to Prvenstvo."

Karačić priznaje kako je bio skeptičan dok nije došao na pripreme i vidio s čim raspolaže Hrvoje Horvat.

"Malo je vremena, ali tako je svima, a ne samo nama, ne treba se vaditi na to. Iz dana u dan napredujemo. I ja sam prije mjesec-dva bio malo skeptičan jer je puno igrača otpalo zbog ozljeda, ali kada sam došao ovdje i vidio kako i mladi i stari grizu parket, to mi je stvarno dalo jači motiv da i ja ubacim u brzinu više. Svi želimo da dođe pet minuta za ove naše mlade snage, da se dokažu i nadam se da će ovo biti dobro Prvenstvo za nas."

Prvi ispit na Svjetskom prvenstvu bit će Egipat.

"Dobra su momčad, ali mi moramo misliti samo na nas, moramo se što bolje pripremiti. Moramo krenuti pobjedom da bi lakše ušli u to Prvenstvo i dobili samopouzdanje, a za tu utakmicu će nam sigurno pomoći i Croatia Cup."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim dvoboja sa Sjevernom Makedonijom, Hrvatska će na Croatia Cupu igrati i protiv Izraela.

"Mislim da će mi ovo biti prvi put u karijeri da se susrećem s Izraelom, ali trebaju nam i takve utakmice, trebala nam je i ova protiv Italije. Bez obzira na konačnu razliku, moramo se uigrati do zadnjeg detalja da to izgleda lijepo na Prvenstvu."

Sportnet.rtl.hr