HRK Široki angažirao rukometnog stručnjaka iz Ljubuškog

... točnim informacijama službenim priopćenjem Uprave Hrvatskog rukometnog kluba Široki.

Zadnjih godinu i pol dana, a posebice zadnjih nekoliko mjeseci, porastao je interes Širokobriježana za rukometom. Dokaz tomu je i sve veći broj gledatelja na utakmicama prve momčadi. No, to je samo jedan od pokazatelja da se u Širokom Brijegu počeo ozbiljno shvaćati rukomet i HRK Široki. U zadnja dva mjeseca u školu rukometa se upisalo 60-ak dječaka rođenih 1998, 2000. i 2002. godine pa je u skladu s time došlo do potrebe da se angažira stručna osoba koja će pomoći treneru Mihovilu Bilaću oko plana treninga i programa škole rukoumeta, a ujedno i pomoći u cjelokupnom radu s prvom momčadi.

Stupilo se u kontakt sa Zdravkom Petkovićem, rukometnim stručnjakom iz Ljubuškog, koji je s oduševljenjem i željom za pomoći prihvatio ovaj posao te odlučio pomoći svome mlađem kolegi Bilaću koji će i dalje biti šef struke Hrvatskog rukometnog kluba Široki.

Zdravko Petković rođen je 24. prosinca 1969. godine u Ljubuškom. Svoju igračku karijeru proveo je igrajući za Izviđač. 2006. godine završio je Višu trenersku školu u Banjoj Luci. Trenersku funkciju obavljao je kao trener mlađih uzrasta Izviđača. Također je bio trener hrvatskom drugoligašu Vrgorcu te Međugorju. Petković se počeo baviti suđenjem 1994. godine, a nadzornik suđenja postaje 2007. godine čime se i danas bavi u Premijer ligi BiH.

www.hrk-siroki.com