HRK Izviđač MI GRUPA - RK Bosna Prevent Visoko 31:30 (13:15)

HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, crvena zvezda, HRK Izviđač, rk borac

Loše prvo poluvrijeme i odlazak na odmor s dva gola minusa rezultat su nedovoljno tečne i agresivne igre s mnogo pogrešaka. Bosna je imala u 28 minuti četiri gola prednosti (11:15). Golman Burić samo u prvom poluvremenu je obranio preko deset udaraca, ali je obrana imala peh da su sve lopte završile u autu, tako da su igrači Bosne uvijek imali popravni napad.

U drugom poluvremenu agresivna i brza igra Izviđača rezultirala je vodstvom u 38. minuti 19:18, da bi se prednost povisila i na 26:23.

Onda nastupa pravi triler. Usprkos 4 minute isključenja Hurema i velike prednosti u igraču više, na veliko iznenađenje svih gledatelja u dvorani Izviđač ostaje bez postignutog gola i Bosna smanjuje na 27:26.

Do kraja utakmice igralo se gotovo gol za gol. 40 sekundi prije kraja Boras pogađa sedmerac i dovodi Izviđač u vodstvo 31:30. Iako je Bosna zadnje sekunde izlaskom golmana imala igrača više u polju igre, nisu uspjeli izjednačiti.

U zadnjoj sekundi imali su deveterac, iz kojeg je udarac završio u živom zidu igrača Izviđača.

Strijelci za Izviđač: Dominiković 4, Herceg 4, Matić 6, Radojević 1, Mucić 1, Boras 4, Perić 1, Ilić 8, B. Burić 2.

Strijelci za Bosnu: Geko 1, Hurem 1, Čakić 9, Ahić 4, Kalenić 2, Selimović 9, Mustafić 3, Karavelić 1.

ljubuški.info