HRK Čapljina - RK Bosna Prevent II 34:27 (18:12)

Pred solidno ispunjenim tribinama utakmica počinje tvrdo, igra se gol za gol sve do 20. minute kad se Čapljina serijom 5:0 odljepljuje na +6. Odmah na početku drugog dijela Čapljinci lome protivinika, u prvoj minuti nastavka Krezić zabija dvije kontre, tako rezultat glasi 20:12 i već se tu dalo naslutiti tko će odnijeti pobjedu u ovoj utakmici. Čapljina je postupno povećavala svoju prednost tako da je u nekim trenucima bilo i +10 za domaćine, pobjeda ni u jednom trenutku drugog dijela nije došla u pitanje. Ono što veseli iz ove utakmice je napokon dobra igra obrane, a i golman Bošković je bio raspoložen (11 obrana), priliku su dobili i svi igrači s klupe koji su solidno odradili svoj posao i začinili ovu pobjedu dvostrukim cepelinom koji su započeli Pervan i Bule, a realizirao Lasta.

Najefikasniji u redovima Čapljine bili su Cvitanović sa 8, Pehar sa 7 i Šutalo sa 6 golova. U 5. kolu Čapljina gostuje u Vitezu, nadamo se da će nastaviti onim putem na kojem je stala u ovoj utakmici. U Vitezu se igra u srijedu, dok već u subotu u Čapljinu stiže druga ekipa prvaka BiH - Bosna BH Gas.

4. kolo Prve lige FBiH, sportska dvorana Čapljina
Suci: Herceg i Rašić (Ljubuški)
Gledatelja: 150
HRK Čapljina: Bošković (11), Jurković (3); Lasta 3, Krezić 3, Pehar 7, Bule 1, Cvitanović 8, Ostojić 2, Rodin, Brkić 2, Pervan, Ćubela, Šutalo 6, Rebac 2

hrkcapljina.blog.hr