FOTO  HMRK Zrinjski-RK Gradačac 22:22

Konačnom ishodom koji je glasio 22:22, više mogu biti zadovoljni gosti jer su tijekom većeg dijela susreta rukometaši Zrinjskog imali prednost. Ona je na početku iznosila 7:1, a malo zatim i 10:5. Od tada pa do odmora rukometaši Zrinjskog si uspjeli postići samo tri pogodka, i na odmor se otišlo sa 13:12.

Drugi dio se igrao pogodak za pogodak, a u jednom trenutku su čak gosti preuzeli vodstvo. Domaći igrači uspijevaju opet preokrenuti i imaju vodstvo sve do zadnje minute. U toj zadnjoj minuti gosti poravnavaju na 22:22 i to je konačan rezultat.

Nepotrebnu nervozu na parket su unijeli suci koji su par navrata očigledno oštetili Zrinjski, i prava je sreća što nije došlo do nekih incidenata.

Kod Zrinjskog najbolji je bio vratar Granić sa 15 obrana, te Herceg sa 6 pogodaka. Kod gostiju bolji od ostalih bio je Šiljaković sa 6 pogodaka.

HMRK Zrinjski: Granić, Dominiković, Ćorić, Perić, Delić 4, Zadro 2, Paradžik, Bošnjak, Džeba 1, Mandarić 5, Jurković, Herceg 6, Boban 3 i Pehar 1.

 RK Gradačac: Trakić 5, Osmanović 1, Šahdanović 1, Duraković, Šijaković 6, Ilić, Ignjić 1, Stojanović, Doborac 3, Radulović, Bistrić, Sarajlić 2 i Džinović 3.

hercegovina.info