FOTO  HMRK Zrinjski: Mostarska mladost željna dokazivanja i pobjeda

HMRK Zrinjski, hmrk zrinjsk, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, HKK Zrinjski, HŠK Zrinjski

Sutra točno u 19. sati na parketu dvorane na Bijelom Brijegu HMRK Zrinjski ima svoj  premijerni nastup u euro natjecanjima. Nema nikakve sumnje da će protivnike iz Gruzije dočekati puna dvorana i mostarska mladost željna dokazivanja i pobjeda. Uzvrat je na programu u subotu u isto vrijeme i na istom mjestu.

U prethodna dva nastupa u domaćim natjecanjima rukometaši HMRK Zrinjski ostvarili su dvije pobjede i to je pozivnica ljubiteljima rukometa i navijačima Zrinjskog da dođu podržati svoje Plemiće. Rijetko koji klub na ovim prostorima ima toliko talenata kao HMRK Zrinjski, a rezultat toga je prvi tim koji je sastavljen uglavnom od domaćih igrača. Rukometaši Zrinjskog ostavljaju srce na terenu u svakoj utakmici i rezultat toga je redovito ispunjena dvorana kada igraju svoje utakmice. Kada se tome doda ambiciozna Uprava, također sastavljena od mladih ljudi onda su tu i vrhunski rezultati.

Još se u gradu na Neretvi prepričavaju događaji sa završnice Kupa BiH kada je dvorana na Bijelom Brijegu bila pretijesna da primi sve navijače Zriinjskog. U takvoj atmosferi nemoguće je slabo igrati i Plemići su na krilima navijača donijeli osvojili prvi pokal na državnoj razini. Kada se zna u kakvim uvjetima treniraju i igraju naši rukometaši onda taj pokal ima puno, puno veću vrijednost.

Jedan iskorak i to veliki već je napravljen. HMRK Zrinjski ide dalje i budite i vi dio tog pobjedonosnog pohoda.

Susreti HMRK Zrinjski-BSB Batumi su na rasporedu u petak i subotu, 17. i 18.11.2017. godine od 19:00 u dvorani na Bijelom Brijegu.

 

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti na glavnom pultu Mepas Malla, a cijena dvodnevne ulaznice koja vrijedi za obje utakmice, iznosi 10 KM.

HERCEGOVINA.info