HMRK Zrinjski: Mostarska djeca plemićkog srca idu po povijesni uspjeh u Rusiju

hmrk zrinjski slavi pobjedu

Volja ždrijeba je odlučila da Plemići moraju na daleko putovanje, a zbog već poznatih stvari oko dvorane Krasnodar će biti domaćin Plemićima u obije utakmice.
Mostarska publika i navijači Zrinjskog ostat će tako uskraćeni za jedan veliki spektakl, ali Plemići ne idu na daleko gostovanje sa bijelom zastavom i uvjereni su da mogu ostvariti još jedan povijesni rezultat.

Prolazak u naredno kolo Challange Cupa bio bi nagrada za ovu mostarsku rukometnu djecu i ambicioznu upravu kluba, ali i veliki poticaj da se nastavi sa stvaranjem velikog Zrinjskog.

Osvajanjem Kupa BiH prošle godine i premijernim nastupom u Challange Cupu udareni su temelji tog velikog Zrinjskog čije vrijeme tek dolazi. Veličina kojom se već sada Plemići mogu podičiti jesu igrači koji su ponikli u omladinskoj školi, i ta škola je udarna snaga velikog Zrinsjkog.

Nema nikakve sumnje da će ta mostarska djeca ostaviti srce na parketu i pokušati napraviti još jedan iskorak. Plemićko srce u te mostarske djece veliko je poput Huma i sigurni smo da nas HMRK Zrinjski neće razočarati nastupom u Rusiji. Prije nekoliko dana smo napisali da su naši Plemići rođeni u gradu bez dvorane, ali su rođeni i da budu pobjednici.

Plemići sretno u Rusiji...

HERCEGOVINA.info