FOTO  Rukometaši Zrinjskog svladali Prijedor

Nakon ekipe Goražda, Plemići su izbacili još jednog premierligaša i još jednom pokazali da im je mjesto u društvu najboljih. Oko 450 gledatelja večeras je vidjelo pravi triler, a Zrinjski je pobjedu zaslužio doslovno u zadnjim sekundama igre. Prvo poluvrijeme gosti su imali prednost, prvo 2:5, pa zatim i 3:6, a Plemići su to pokušavali stići, i u nekoliko navrata bili na samo gol zaostatka. Prvi dio završava rezultatom 17:19, a gosti su svoj zadnji pogodak postigli u zadnjim trenucima prvog dijela.

U drugi dio Plemići ubacuju u brzinu više i ubrzo dolaze do poravnanja, a u 36 minuti stižu do prvog vodstva rezultatom 22:21. Nakon toga gledali smo izjednačenu igru u kojoj su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, a igra je poprimila i podosta nervoze tako da su suci imali pune ruke posla. U jednom navratu gosti su ostali sa samo tri igrača u polju, nakon toga i Zrinjski sa četiri, a do kraja utakmice redala su se isključenja sa obije strane. U samu završnicu Zrinsjki ulazi sa golom prednosti 35:34, a gosti uspijevaju poravnati na 35:35. Posljednji napad imali su Plemići nakon time outa koji tražila klupa Zrinjskog. Odigrali su Plemići dobru akciju koju je doslovno u zadnjim sekundama realizirao Marić za veliku pobjedu Zrinjskog i plasman u dalje takmičenje. Svim igračima treba odati priznanje za večerašnju igru, a bolji od ostalih kod Zrinjskog bili su Suton sa 9, Čuljak sa 8 i Raguž sa 6 postignutih pogodaka, vrijedi istaći i vratara Paradžika. Kod gostiju najbolji je bio Prole sa 10 postignutih golova.

HMRK Zrinjski:

Pušić, Marić 1, Mandić, Lukić , Groznica, Čuljak 8, Delić 3, Bošnjak 3, Zubac, M. Perić 5, Paradžik, Kordić , B. Perić1, Suton 9, Zadro, Raguž 6.

RK Prijedor: Ranđelović, Stanić 4, Mandić 5, Bibić 2 , Vujčić , Davidović 5, Zgonjanin, Prole 10, Blagojević 4, Jokanović, Radeković 5.

Suci utakmice bili su Berjan i Kurteš.