FOTO  HMRK Zrinjski-RK Iskra 37:26

Tijekom cijele utakmice rukometaši Zrinjskog su bili bolji protivnik, a samo u prvom dijelu prvog poluvremena gosti su utakmicu rezultatski držali u neizvjesnosti. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 20:13 i već tada se znalo tko je pobjednik u ovoj utakmici.

Drugi dio Plemići su stalno držali prednost od desetak pogodaka razlike, a gosti su se svojski trudilii da izgube sa što manjom razlikom. Pred kraj utakmice trener Saltarić dao je priliku mlađim igračima koji nisu imali veću minutažu, i na kraju je rezultat glasio 37:26. Pred oko 150 gledatelja sudili su Katanić i Lipa bez nekih grešaka. Kod Zrinsjkog bolji od ostalih bili su Čuljak sa 9 i Perić sa 7 postignutih pogodaka, a kod gostiju istakli su se Čelina sa 10, te Tulić i Pračič sa po 6 golova.

HMRK Zrinjski:

Pušić,  Marić 3, Mandić, Lukić 3, Groznica, Čuljak 9, Delić 5, Bošnjak 4, Zubac, M. Perić 7, Paradžik, Kordić 2, B. Perić, Suton 3, Zadro, Raguž .

RK Iskra:

Božić, Bagarić, Marjanović, Tulić 6, Pračič 6, H. Hadžiabdić, Zukić, Musić, Halilović, S, Hadžiabdić, Čelina 10 i Tukar 4.

hercegovina.info