FILIP VISTOROP Mlad sam nigdje mi se ne žuri, a Zrinjski treba potporu

Filip Vistorop
Slavko Midzor/PIXSELL

Filip Vistorop, Mostarac u redovima PPD Zagreba jedan je od stožernih igrača momčadi Igora Vorija. Ovaj odlični srednji izrasta u sve boljeg igrača na kojeg će se u Zagrebu sigurno u budućnosti moći osloniti. 

Njegova momčad večeras igra utakmicu protiv Vardara u Zadru u sklopu Final foura SEHA lige.

"Imali smo dosta promjena. Stigao nam je novi trener Vori. Pripremamo se jako dobro. Večerašnja utakmicama će nam biti pokazatelj na čemu smo. Odigrali smo par pripremnih utakmica i mislim da možemo biti zadovoljni."

Uz prvenstvo i Kup Hrvatske u kojoj je Zagreb uvijek favorit, Vistorop nam otkriva i europske planove Zagreba u idućoj sezoni.

"Za SEHU ligu se ne zna još ništa, a Ligu prvaka ćemo sigurno igrati. Imamo dosta jake protivnike. Prva utakmica nam je protiv Kiela, no još uvijek ne razmišljamo o toj utakmici. Mislim da je neki cilj i ambicija najmanje proći u osminu finala. Ukoliko se nastavi SEHA- liga tu nam je pak cilj Final four. No, vidjet ćemo što će se dalje događati i kako će se stvari odvijati."

O svojim ambicijama skromno je rekao.

"Moram nastojati trenirati kao i do sada i truditi se što više mogu. Nigdje mi se ne žuri još uvijek sam mlad, misli da će sve to doći na svoje."

Dotaknuo se na kraju razgovora Vistorop i svog Zrinjskog.

"Drago mi je da se kreće ispočetka, a s druge strane jako mi je žao što se sve to moralo dogoditi. Nadam se da će ljudi ponovno pokrenuti priču od prije i da će se Zrinjski vratiti u Premijer ligu. Zrinjski treba potporu u financijskom smislu", rekao je Filip Vistorop u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.