David Mandić pridružit će se Marinu Mariću i Domagoju Pavloviću

David Mandić pridružit će se Marinu Mariću i Domagoju Pavloviću
Hercegovina.info

David Mandić od iduće sezone nastupati će u Njemačkoj u najjačoj ligi svijeta, nositi će dres bundesligaša MT Melsungen. David i MT Melsugen potpisali su trogodišnji ugovor.

David Mandić svoje prve rukometne korake napravio je u svom matičnom klubu Izviđaču. S Izviđačem David je osvojio dvije titule prvaka BiH, kao i bezbroj titula i pokala u svim omladinskim uzrastima. Nerijetko je bio i proglašavan najboljim igračem, na raznih turnira, na kojima je nastupao u dresu „Skauta“.

Nakon Izviđača 2018.godine svoj rukometni put nastavio je u RK PPD Zagreb, s kojim je osvojio dvije titule prvaka i dvije titule pobjednika KUP-a Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još dok je bio član našega kluba hrvatski izbornik Lino Červar uvrstio ga je travnja 2017. na popis igrača za reprezentativno okupljanje, dogovoreno za početak svibnja 2017. godine. S reprezentacijom Hrvatske osvojio je srebrenu medalju na europskom prvenstvu 2020 u Austriji i zlato na Mediteranskim igrama u Tarragoni 2018. Hrvatska rukometna reprezentacija se ne može zamisliti bez našeg Davida", poručili su iz Izviđača.

Kažimo kako će se Mandić Melsungenu pridružiti Marinu Mariću i Domagoju Pavloviću, a put istog kluba će i Ivan Martinović. Prava mala hrvatska kolonija u njemačkom klubu.