David Mandić pridružit će se Marinu Mariću i Domagoju Pavloviću

David Mandić
Hercegovina.info

David Mandić od iduće sezone nastupati će u Njemačkoj u najjačoj ligi svijeta, nositi će dres bundesligaša MT Melsungen. David i MT Melsugen potpisali su trogodišnji ugovor.

David Mandić svoje prve rukometne korake napravio je u svom matičnom klubu Izviđaču. S Izviđačem David je osvojio dvije titule prvaka BiH, kao i bezbroj titula i pokala u svim omladinskim uzrastima. Nerijetko je bio i proglašavan najboljim igračem, na raznih turnira, na kojima je nastupao u dresu „Skauta“.

Nakon Izviđača 2018.godine svoj rukometni put nastavio je u RK PPD Zagreb, s kojim je osvojio dvije titule prvaka i dvije titule pobjednika KUP-a Hrvatske.

"Još dok je bio član našega kluba hrvatski izbornik Lino Červar uvrstio ga je travnja 2017. na popis igrača za reprezentativno okupljanje, dogovoreno za početak svibnja 2017. godine. S reprezentacijom Hrvatske osvojio je srebrenu medalju na europskom prvenstvu 2020 u Austriji i zlato na Mediteranskim igrama u Tarragoni 2018. Hrvatska rukometna reprezentacija se ne može zamisliti bez našeg Davida", poručili su iz Izviđača.

Kažimo kako će se Mandić Melsungenu pridružiti Marinu Mariću i Domagoju Pavloviću, a put istog kluba će i Ivan Martinović. Prava mala hrvatska kolonija u njemačkom klubu.