ČOLINA ZA HERCEGOVINA.INFO Cilj nam je da u reprezentativnim stankama što manje naših igrača bude u Ljubuškom

Toni Čolina
RK Izviđač

Rukometaši Izviđača u trećem kolu prvenstva Bosne i Hercegovine večeras gostuju u Istočnom Sarajevu kod ekipe Slavije. Skauti u prva dva kola imaju maksimalan bodovni učinak i sigurno je kako će večeras tražiti nastavak pobjedničkog niza.

Trener Ljubušaka, Toni Čolina, kaže kako se nadaju pozitivnom rezultatu.

"Imamo šansu pojediti, moramo samo biti ozbiljni i to bi trebalo biti dobro. Slavije je jedna jako nezgodna ekipa. Činjenica jeste da su oni ekipu sastavili malo kasnije, no, ima tu par odličnih pojedinaca. Bekovske pozicije su im puno iskusnije od naših. Mislim da je naša mala prednost što je njihova momčad možda još neuigrana. Teško je prognozirati, no, mislim da uz našu volju i želju možemo doći do bodova", kaže Čolina te dodaje kako je zadovoljan početkom sezone.

"Imamo dobar start u sezonu. Teniskim rječnikom rečeno večeras imamo ponovno priliku da napravimo "brake" i doma dočekati Vogošću s maksimalnim bodovnim učinkom. Kup smo prežalili sutradan. Za onim što je prošlo nikada se ne smije žaliti, samo se mora gledati na budućnost."

Striktnih ciljeva nema.

"Jedini cilj je promocija naših domaćih igrača, ali i što bolje da u rezultatskom smislu odradimo ostatak sezone. Čudna je cijela atmosfera oko sezone iz dobro poznatih razloga, pa se baš i ne može unaprijed govoriti. No, bitna nam je ta promocija bez nekih naglašavanja ambicija."

Neki igrači Izviđača dobili su pozive za reprezentativne selekcije. 

"Počašćeni smo time. Cilj nam je da u reprezentativnim stankama što manje naših igrača bude u Ljubuškom, nego da budu sa svojim reprezentacijama. To je ono što Izviđač radi i gradi 20 godina i na tome ćemo ustrajati", rekao je Čolina za hercegovina.info.

Utakmica RK Slavija - RK Izviđač Central osiguranje igra se večeras s početkom u 19 sati, a prijenos možete pratiti putem YouTuba na sljedećem linku.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.