ČAPLJINAC NAPUŠTA FRANCUSKU Mateo Rodin prelazi u klub iz Hrvatske

Mateo Rodin
Nancy

Mateo Rodin napušta Francusku i svoj dosadašnji klub Nancy. Rukometaš iz Čapljine, te bivši rukometaš Izviđača, 2018. godine nakon četiri godine igranja za Skaute, prešao je u redove francuskog kluba. 

Prvu sezonu za Nancy je Čapljinac odigrao odlično, dok ga je drugu s terena udaljila teška ozljeda. No, ponovno se vratio i počeo s dobrim igrama. Kako smo doznali Mateo je dobio odličnu ponudu te odlazi iz Nancya. 

"Da, istina je, napuštam Francusku i Nancy nakon vrlo lijepe dvije godine. Tu sam stekao neko novo životno i igračko iskustvo, no vrijeme je za promjenu. Dobio sam zadovoljavajuću ponudu i sve sam dogovorio s novim klubom", kaže Rodin za hercegovina.info.

Prema informacijama kojima raspolažemo vraćaš se u SEHA Ligu klub iz Hrvatske?

"To vam za sada ne mogu otkriti, morat ćete se strpiti dok moj novi klub sve službeno ne objavi. Za sada vam ne mogu ništa više reći nego da sigurno odlazim iz Nancya", kaže Mateo Rodin, kojemu ostaje veliki žal što nije nastupao na proteklom Euru s reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

"Svakom igraču je cilj zaigrati za reprezentaciju pa tako i meni. Sigurno je kako ostaje žal za propuštenim Eurom, no, što je tu je. Ja sam izborniku uvijek na raspolaganju. Jednako tako moram reći kako je po meni IHF malo čudno postupio i ukinuo kvalifikacije te su se na prvenstvo plasirale reprezentacije po poretku radi ove situacije koja je zadesila cijeli svijet", rekao je u razgovoru za hercegovina.info Mateo Rodin.

Iako je Rodin bio zakopčan do grla po pitanju novog kluba, informacije do kojih smo došli govore kako je on gotovo sigurno novi igrač Nexe Našice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.