ĆAMILA ZA HERCEGOVINA.INFO "Nismo dobile rješenje o izolaciji, ali bolje koronavirus nego neka ozljeda"

Ćamila Mičijević
Screenshot

Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske i njezin izbornik Nenad Šoštarić u nedjelju su doživjeli pravi šok. Naime, Ćamila Mičijević, Dora Krsnik te Ivana Dežić dobile su pozitivne nalaze na koronavirus te su morale preskočiti utakmicu s Japanom i ostati u izolaciji u Castellonu. Tri hrvatske rukometašice nisu prošle bez simptoma.

"Generalno ja imam sve simptome. Prva dva dana su mi bila najgora, a sada je već bolje. Nitko nije zamišljao da će se stvari ovako odvijati. Ovaj put je to koronavirus, ali ipak bolje nego neka ozljeda. Proći će i ovo, što je tu je", kaže Mostarka Ćamila Mičijević za Hercegovina.info.

Strpljivo provode vrijeme u izolaciji.

"Uvijek si nađem neku zanimaciju i nije mi dosadno, tako da se ne smijem žaliti. Tu smo u hotelu, odmaramo i pratimo utakmice. Vidjet ćemo kako će biti do kraja, ali za sada je sve dobro".

Ono što je za sada najzanimljivije djevojke ne znaju do kada ostaju u Cstellonu.

"Nitko nam nije dao nikakvo rješenje o početku i završetku izolacije tako da ne znam do kada ćemo morati ostati ovdje".

Ne može pomoći svojim suigračicama na terenu, ali vjeruje da mogu izvući najbolje od sebe.

"Mislim da je ovo bio veliki šok za sve nas iz kojeg se još uvijek teško izvući. Sve se izdogađalo u jednom danu. Nadam se da se cure mogu oporaviti što prije i dati svoj maksimum. Koga nema bez njega se mora. Moramo naći način da do kraja svjetskog prvenstva odigramo u što boljem izdanju. Iskreno vjerujem da to i hoćemo. Nemamo velike izglede za četvrtfinale, ali imamo vremena da pokažemo dobre igre do kraja svjetskog prvenstva", rekla je popularna 'Ćana' za naš portal.

Utakmicom protiv Argentine Hrvatska je danas krenula drugi krug natjecanja i borbu za prolazak u četvrtfinale, što će biti jako težak zadatak s obzirom na sve okolnosti i oslabljenu ekipu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.