Bivša rukometašica Izviđača treba našu pomoć

Bivša rukometašica Izviđača treba našu pomoć
Adela Merdžanić

Nekadašnja rukometašica ŽRK Izviđač, Adela Merdžanić, bivša rukometna reprezentativka BiH, oboljela je od raka debelog crijeva, opake bolesti s kojom se bori već više od godinu dana.

Nažalost, bolest se širi, a liječenje u našoj državi više ne daje rezultate. Daljnji nastavak liječenja, terapija, u nadi da će pomoći da se izbori sa bolešću, je moguć u klinici u Njemačkoj. Troškove liječenje plaća Adela, jer naše zdravstveno osiguranje ne pokriva to liječenje.

Za nekoliko dana ide na prvi tretman tom terapijom, ali samo jedan neće biti dovoljan, a trebala bi proći 3-4 takve terapije. Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki i iznose 23.000 eura samo za jedan ciklus terapija plus troškovi lijekova. Usprkos teškoj bolesti Adela je veliki borac i nadamo se da ćemo joj uspjeti olakšati i pomoći da pobijedi ovu tešku bolest.

Želimo da pokrenemo zajedno sa vama akciju prikupljanja sredstava za nastavak njenog liječenja. Svaka i najmanja pomoć dobro je došla, priopćeno je iz ljubuškog kluba.

Pozivom na broj 17012 za Adelu donirate 2 KM (Broj je jedinstven za sve operatere u BiH).

Tko želi izvršiti uplatu direktno na račun Adele Merdžanić instrukcije su sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa