Bivša rukometašica Izviđača treba našu pomoć

Adela Merdžanić
Adela Merdžanić

Nekadašnja rukometašica ŽRK Izviđač, Adela Merdžanić, bivša rukometna reprezentativka BiH, oboljela je od raka debelog crijeva, opake bolesti s kojom se bori već više od godinu dana.

Nažalost, bolest se širi, a liječenje u našoj državi više ne daje rezultate. Daljnji nastavak liječenja, terapija, u nadi da će pomoći da se izbori sa bolešću, je moguć u klinici u Njemačkoj. Troškove liječenje plaća Adela, jer naše zdravstveno osiguranje ne pokriva to liječenje.

Za nekoliko dana ide na prvi tretman tom terapijom, ali samo jedan neće biti dovoljan, a trebala bi proći 3-4 takve terapije. Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki i iznose 23.000 eura samo za jedan ciklus terapija plus troškovi lijekova. Usprkos teškoj bolesti Adela je veliki borac i nadamo se da ćemo joj uspjeti olakšati i pomoći da pobijedi ovu tešku bolest.

Želimo da pokrenemo zajedno sa vama akciju prikupljanja sredstava za nastavak njenog liječenja. Svaka i najmanja pomoć dobro je došla, priopćeno je iz ljubuškog kluba.

Pozivom na broj 17012 za Adelu donirate 2 KM (Broj je jedinstven za sve operatere u BiH).

Tko želi izvršiti uplatu direktno na račun Adele Merdžanić instrukcije su sljedeće:

Adela Merdžanić

Adela Merdžanić