BIT ĆE POSLA I ZA ODVJETNIKE Obrvanu prekipjelo pa napustio klupu BiH

BIT ĆE POSLA I ZA ODVJETNIKE Obrvanu prekipjelo pa napustio klupu BiH
REUTERS/Radovan Stoklasa

Hrvatski stručnjak Ivica Obrvan odlučio je napustiti izborničku klupu rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nezadovoljan zbog neispunjavanja obveza Rukometnog saveza BiH, ali i izjava predsjednika tamošnjeg saveza kako je s njim sklopljen štetan ugovor.

"Poštovani, želim Vas ovim putem informirati kako nastavak suradnje s rukometnim savezom BiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsjednika Umičevića", stoji u pismu kojega je rukometnom savezu BiH uputio proslavljeni hrvatski rukometaš i stručnjak, prenose Sportske novosti.

Mediji navode kako je razlog nezadovoljstva činjenica da Obrvanu nije isplaćeno više plaća, a predsjednik rukometnog saveza BiH Marinko Umičević izjavio je za lokalne medije kako je s hrvatskim stručnjakom sklopljen štetan ugovor. Prema istim navodima mjesečna Obrvanova plaća je 5000 eura, a ugovor je sklopljen do 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u dopisu izvijestio kako će vodstvo rukometnog saveza kontaktirati njegov odvjetnik. Ivica Obrvan preuzeo je reprezentaciju BiH prošle godine i s njim na čelu je ta reprezentacija nastupila na Europskome prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

Obrvan odlazi s izborničke klupe samo pet dana prije susreta s Grčkom s kojom se reprezentacija BiH sastaje u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Obrvan je, podsjetimo, i glavni trener rukometnog kluba Zagreb.