Ostanite izbornik, ali samo ako ste za smjenjivanje kriminalaca

Navijačka skupina reprezentacije BiH, pod imenom BH Fanaticos, poslala je izborniku Ćiri Blaževiću pismo u kojem stoji: "Nije nikakva tajna, gospodine Blaževiću, da Vas od prvog dana naše članstvo "ne miriše". Razlog je što je Vaš angažman pridonio ostanku nemoralnih i nekompetentnih ljudi u vrhu Saveza.

Svojim ste postupcima spasili bagru i lopove i dali im još dvije godine da troše ionako mali ugled BiH." Navijači su pozvali Ćiru da se izjasni je li za profesionalan rad Saveza ili je za nastavak statusa quo i "trenutačne kriminalne garniture koja uništava sport." "Od Vašem odgovoru ovisi hoćete li biti tretirani kao izbornik BiH ili jedan od kriminalaca iz NS BiH. Zar ne mislite da Bosna ne zaslužuje nove i mlađe ljude modernijih pogleda?" Klima u medijskom prostoru BiH za sada je pozitivna prema Ćiri i većina novinara podržava njegov ostanak na klupi.

Ćiro nam se jučer javio i demantirao da je dao ikakvu izjavu za njemačke medije o utakmici s Turskom te da je dobio ponude mafije da pusti utakmicu. sportal.hr