VIDEO  Oliver, Toni, Nina... svi pjevaju za Sandru!

Osim promidžbe stolnog tenisa i Sandrine karijere, cilj je kroz prodaju karata prikupiti sredstva za nastavak Sandrine rehabilitacije.



Za potrebe promocije snimljen je i spot za pjesmu 'Možeš sve', a izvođači pjesme su Oliver Dragojević, Toni Cetinski, Massimo, Nina Badrić, Vanna, Aki Rahimovski, Indira Vladić-Mujkić, Boris Novković...



Scenarist filma je Bruno Kovačević, a film slijedi Sandrin život, karijeru, oporavak i rehabilitaciju. Lokacije snimanja su autentične, te nas vode kroz Sandrino djetinjstvo s obitelji u Vukovaru, razgovore s Tamarom Boroš u Stonu, Luzernu gdje je prikazana rekonstrukcija tijeka nesreće, operacije i dijela rehabilitacije i razgovore s liječničkim timom u Parizu.

Cijelu akciju izravno će prenositi HRT u terminu od 20h do 22h20min, koji je ujedno i glavni medijski pokrovitelj projekta i koproducent filma.

Ispred Arene, pri dolasku, ali i u Areni, u postavljenom studiju će se održavati intervjui sa sportašima, političarima i izvođačima, te sa Sandrom koja se prvi put nakon rehabilitacije pojavljuje u Hrvatskoj.

U projektu kao medijski pokrovitelji sudjeluju i 24sata, Radio Antena, NET.hr, koji također osiguravaju oglasni prostor za sponzore. Sudjelovati možete i kupnjom ulaznica po cijeni od 50,00 kn.

Net.hr