FOTO  Stolni tenis:Mandiću zlato, Cvitanovićki bronca

stolni tenis

Mladi stolnotenisači STK "HT ERONET" Mostara ostvarili su odličan rezultat osvojivši 3 medalje pa krenimo redom.

Željko Mandić u kategoriji do 39 godina ujedno i najjačoj kategiriji na turniru osvojio je zlatnu medalju te tako opravdao svoj rad u ovoj sezoni.Također Mandić je sa svojim trenerom Markom Šarićem u paru osvojio 3.mjesto.

"Jako sam zadovoljan igrom na ovom turniru. Pobjedio sam par dobrih igrača iz crnogorske super lige, a najteži meč mi je bio u polufinalu protiv kolege iz Zadra, ali uspio sam 3:2 da pobjedim, da bi u finalu sa laganih 3:0 pobjedio Cubovića iz Herceg Novog. Idem dalje trenirati i nametati se u svom matičnom klubu" izjavio je Mandić.

Nakon toga na scenu stupa Nika Cvitanović mlada kadetkinja STK "HT ERONET" Mostara koja je pružila odlične partije te na kraju zauzela 3.mjesto i okitila se brončanom medaljom.

"Veoma sam bila sretna a ponajprije uzbuđena. Ovo je za mene prvi međunarodni turnir i najljepši poklon za Božić je stigao i to je moja prva medalja. Naravno i dalje ću nastaviti marljivo trenirati" izjavila je mlada Nika.

Vrijedno je spomenuti i dobre rezultate Marije Šimunović i Ivano-a Ljubića koji su zapeli na posljednjim stepenicama na korak do medalje, odnosno zaustavljeni su u 1/4 finalu.
Vrijedno je još istaknuti da je na turniru nastupilo 230 igrača iz 5 država regije - poručili su nam iz kluba.