Športski plesni klub Zrinjski na natjecanju u Sarajevu osvojio 15 zlatnih medalja

Športski plesni klub Zrinjski na natjecanju u Sarajevu osvojio 15 zlatnih medalja

U nedjelju, 3. studenog 2019., u dvorani hotela Hills u Sarajevu je održano natjecanje "Romantik Grand Prix 2019". Natjecatelji Športskog plesnog kluba Zrinjski natjecali su se u ukupno 15 plesnih kategorija te su svojim plesnim umijećem, vješinama i tehnikom osvojili zlatno odličje u svakoj od njih.

Oduševljeni, uzbuđeni i zadovoljni svojim nastupima te postignućima, plesači ističu da su ostvareni rezultati na početnom natjecanju u sezoni velika motivacija za daljna natjecanja i nastupe.

"Presretna sam i uzbuđena zbog postignutih rezultata na natjecanju u Sarajevu. Bilo je to za mene lijepo iskustvo, s kojeg sam ponijela nezaboravne uspomene. Nastupala sam s dvije koreografije u kategorijama modernog baleta te me kvalitetna konkurencija motivirala da dam sve od sebe i tako sam osvojila dva prva mjesta. Najviše mi se dopalo što sam upoznala nove plesne prijatelje. Bila je ovo odlična priprema za moje sljedeće natjecanje u Skoplju, na koje putujemo za mjesec dana, ali i za mnoga druga koja slijede nakon toga." – dijeli s nama Martina Pandža, jedna od solistica kluba.

Nova plesna sezona za plesače Zrinjskog počela je vrlo uspješno, a u narednom periodu očekuju ih brojni nastupi na kulturnim i humanitarnim manifestacijama, kreativne radionice, plesni seminari, predstave te dva velika međunarodna natjecanja od kojih izdvajaju: "IDO Grand Prix" u Skoplju (Makedonija) i "13. hrvatsko natjecanje plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska" u Zagrebu (Hrvatska).