FOTO  Sjajan futsal derbi u Mostaru pripao Radniku

Mostar Stari Grad Radnik
hercegovina.info

Sjajan futsal derbi večeras su u Mostaru odigrali Mostar Stari Grad i aktualni prvak Radnik iz Bijeljine, a na kraju su slavili gosti rezultatom 4:6.

Odličan ulazak u utakmicu imala je domaća momčad. Već u 6. minutu na semaforu je pisalo 1:0, a za to se pobrinuo Moreno Machado Alexander Rafael. 

U 10. minuti Mostarci dolaze do povećanja prednosti kada je mrežu gostiju pogodio Bilal Jelić. 

Samo dvije minute kasnije pogodak i na drugi strani. Radnik u igru vraća odlični "sidrun" Mirko Marinković.

No, u 17. minuti domaći se vraćaju na dva pogotka razlike. Strijelac za Mostar Stari Grad bio je Santana Gomes Thiago. Već u idućem napadu bilo je 4:1 za domaće. Svoj drugi pogodak na utakmici postigao je Bilal Jelić te su Mostarci.

Do kraja poluvremena Mirko Marinković još jednom pogađa domaću mrežu te se rezultatom 4:2 odlazi na odmor.

U nastavku prvi do pogotka dolaze gosti. U 24. minuti precizan je za Radnik bio je vratar Danijel Ružičić koji efektno pogodio pod samu gredu.

U 32. minuti stvari se vraćaju na početak. Strpljivo je gradio svoje napade Radnik s igrom "vratar u polju" i u jednoj situaciji dolazi povratna lopta za Stefana Rakića koji je šalje u mrežu.

Minutu kasnije potpuni preokret. Fantastičan pogodak Dejana Pavlovića mogli su vidjeti gledatelji u dvorani. Primanjem lopte na prsa je izbacio svog čuvara i sjajno pogodio uz samu vratnicu. 

Do kraja utakmice Mostarci su pokušavali sve da dođu do poravnanja i stezali obruč oko vrata gostiju. U jeku napada jednu loptu im presijeca vratar Ružičić i pogađa sa svoje polovice u praznu mrežu za konačnih 4:6 i novu pobjedu Radnika.