VIDEO  Reprezentativac Srbije tragičar svoje ekipe, na petercu mu ispala lopta iz ruke

Reprezentativcu Srbije Marku Raduloviću ispala lopta iz ruke na petercu
Screenshot

Vaterpolisti Mađarske prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održava u Zagrebu, oni su u četvrtfinalu nakon raspucavanja peteraca svladali Srbiju sa 15-14 (3-3, 2-2, 4-3, 1-2; 5-4).

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u tragičara pretvorio Marko Radulović. On je bio jedini od 10 izvođača koji nije zabio, a ustvari nije niti zapucao prema vratima jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha.

Radulović je Riječanin koji je odabrao igranje za Srbiju, a u dvoboju za polufinale nikako mu nije išlo. Imao je čak 0/5 za vrijeme igre.

Tužnu situaciju za Srbe pogledajte OVDJE.

Marko Radulović je rođen 6. siječnja 2001. u Rijeci. Bio je mladi hrvatski reprezentativac u nižim kategorijama. Vaterpolo je počeo igrati u riječkom Primorju pod čijom je kapicom i zaplivao u ozbiljne igračke vode, prenosi Gol.

Prije nešto više od pet godina, u listopadu 2018., otišao je igrati u Novi Sad, za Vojvodinu. Poslije jedne sezone tamo prešao je u Šabac, da bi se 2020. skrasio u Radničkom iz Kragujevca za koji i danas igra.