PRAZNIK VATERPOLA U NEUMU Završen 13. memorijalni turnir "Ivica Bačić"

vaterpolo,Neum,ivica bačić
neum.online

Nakon tri dana odličnih utakmica, druženja i zabave, završen je trinaesti po redu Memorijalni vaterpolo turnir “Ivica Bačić” piše Neum.online

Na turniru su nastupile 4 ekipe, s tim da je VK Leotar “uskočio” kao zamjena VK Pošk koji je zbog bolesti igrača morao otkazati nastup na turniru u zadnji čas.Utakmice III. kola završile su rezultatom:

VK Vukovar 7:9 VK Leotar

VK Opatija 8:6 HVK Jadran Neum

U napetom zadnjem danu, Leotar je napravio iznenađenje i pobjedio VK Vukovar, dok su se domaći momci odlično držali do zadnje dvije minute kada primamo dva gola i utakmica završava u korist najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira, VK Opatije.

vaterpolo,Neum,ivica bačić

VK Opatija nakon prošlotjednog osvajanja svoga turnira u konkurenciji od osam ekipa, gdje su u pohodu na titulu pobijedili VK Vojvodinu i Mladost Zagreb, potvrđuju odličnu uigranost i želimo im svu sreću na završnici Prvenstva Hrvatske gdje su među osam ekipa u državi.

Komentar nam je dao i trener VK Opatije , Danijel Kancijanić:

” Odličan turnir, organizacija na visokom nivou, zahvala domaćinu i organizatoru Kristijanu Njavri, na odličnom turniru i želim im svu sreću u daljnjem radu.”

Trener domaće momčadi Kristian Njavro istaknuo je:

” Hvala svim gostima na dolasku na turnir i što su uveličali Memorijalni turnir odličnim utakmicama i ponašanju na njemu. Pripreme za sami turnir su bile naporne, ali na kraju kada se vidi dječiji osmjeh, sve se isplati. Zahvala za pomoć u organizaciji i samom klubu, načelniku Draganu Jurkoviću, direktoru Hotela Zenit Ivanu Lakiću, Branimiru Butiganu ispred udruge hotelijera, Hotelu Sunce i našim novim partnerima M.T Abraham Group.

vaterpolo,Neum,ivica bačić

Najbolji igrač turnira je Filip Vlah-VK Opatija.

Najbolji strijelac Mihael Kovačić – VK Vukovar.

Najbolji golman Josip Glavinić-HVK Jadran Neum.

Još su ispred domaćwg kluba u najbolju sedmorku izabran Mato Lovrić i Josip Glavinić.

Medalje i pehare su uručili načelnik općine Neum Dragan Jurković i direktor HVK Jadran Ivan Lakić.

Završno slavlje upotpunio je veličanstveni vatromet iznad plivališta u Neumu.

vaterpolo,Neum,ivica bačić