PORUKA Nakon nastupa na Olimpijadi, oglasila se Lana Pudar ...

Lana Pudar olimpijada
Instagram

Najmlađa predstavnica Bosne i Hercegovine na Olimpijadi u Tokiju Lana Pudar završila je svoj nastup na ovogodišnjim igrama. Ona je u disciplini 100 metara leptir zauzela 19. mjesto od 33 natjecateljice, a plasman u polufinale izmakao joj je za 24 stotinke.

Pudar se oglasila i na društvenim mrežama: "Iza mene je jedno veliko i nezaboravno iskustvo koje se ne može riječima opisati. Kada podvučem crtu šta smo sve moji treneri i ja prošli u ova protekla četiri mjeseca, nemam pravo biti nezadovoljna.

Da je moglo bolje, jeste sigurno, ali ove Olimpijske igre su jedan ogroman zalog za sve ono što me čeka u budućnosti. Sada ću se dobro odmoriti i napuniti baterije za sve ono što me čeka u narednom razdoblju.

Svima vama koji me podržavate, jedno veliko hvala na neizmjernoj podršci i ljubavi koju mi pružate. Idemo dalje zajedno u nove pobjede", napisala je Lana Pudra na svom Instagram profilu.

Ona ima tek 15 godina, ali i ovom porukom je pokazala da razmišlja zrelo, te da od nje u budućnosti možemo očekivati sjajne rezultate.