FOTO  Nenad Miloš: Mostar i APK Zrinjski ne moraju brinuti za budućnost ovoga sporta

apk zrinjski
Nenad Miloš je proslavljeni plivač, učesnik je 3. svjetske Olimpijade i proslavljeni je trener velikog broja svjetskih, olimpiskih i nacionalnih rekordera .

Ogromno iskustvo ovog sportskog radnika i zadivljujuće internacionalno iskustvo svrstava Nenda Miloša u sam vrh svjetskog plivačkog sporta.

Gospodin Miloš pored svoje uspješne plivačke karijere radio je kao trener u struci diljem svijeta. Njegovo iskustvo i struka ostavili su traga u mnogim zemljama i svoje vrhunsko znanje prenjeo je na mnoge olimpijske, nacionalne i svjetske šampione. Svojim uspjšenim djelovanjem nepobitno je ostavio traga u Islandu, Engleskoj, Južnoj Africi, Grčkoj i Nizozemskoj, a mnoge plivače je i osobno trenirao u Hrvatskoj , BiH i Srbiji.

Zajedničkim osvrtom gospodina Miloša i dugogodišnjeg prijatelja Marinka Ferenca na stanje i mogućnosti u APK Zrinjski napomenuo je slijedeće:

- Još nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije vidio ovakav entuzijazam i ljubav prema plivanju. Na jučerašnjem treningu vidjeti 35. mladih plivača i 4 trenera da rade i djeluju kao jedno tijelo i jedna duša u svojoj trenerskoj karijeri nisam vidio.
Nemojte ovo shvatiti kao laskanje i pretjerivanje, jer pratim rad APK Zrinjski i napredak u ove zadnje četiri godine je pozitivna eksplozija rada ,talenta i entuzijazma.

APK Zrinjski ima uvjete za ogroman napredak, a veliku stepenicu su preskočili što malo ko u mojoj karijeri kao klub kao ekipa su tako nešto učinili. Sa ovim želim da poručim gradonačelniku grada Mostara i ostalim odgovornim u ovoj državi da još moraju popraviti uvjete za treniranje ovih mladih naraštaja jer ovo što oni čine ponavljam ne možete vidjeti nigdje u svijetu.

Nadam se i ćvrsto vjerujem da ono što smo jučer napravili i vidjeli na treningu daje veliku nadu za bolje sutra ovom izuzetnom klubu, njihovim trenerima i mladeži koja me je uvjerila u neizmjeran talenat ,rad i htijenje.
Sa ovakvim klubom Mostar i APK Zrinjski ne moraju brinuti za budućnost ovoga sporta

HERCEGOVINA.info