NATJECANJE BEZ MEDALJA Velež se s nastupa vratio s uspješnim plasmanima

NATJECANJE BEZ MEDALJA Velež se s nastupa vratio s uspješnim plasmanima
P.K. Velež

Ove subote odražno je natjecanje pod nazivom 'Mali delfini 2020' u organizaciji Plivačkog kluba 'Olymp' iz Banja Luke. Plivači su bili, shodno godištima, podijeljeni u tri grupe kako bi bilo ispoštovane sve epidemiološke mjere.

Plivački klub 'Velež' je predstavljalo šest plivača: Mia Ćorić, Adnan Žmiro, Danis Alikalfić, Nedim Žujo, Omar Dušić i Timam Ramić. Obzirom da na ovom natjecanju nije bilo medalja već diploma, 'Velež' se može pohvaliti sa ostvarenih tri druga i četiri treća plasmana.

Adnan Žmiro (2006.) je imao odličan nastup u Banja Luci. U njemu najdražim discplinama, 50 metara slobodno i 50 metara delfin, bio je dva puta drugi dok je bio treći i na 100 metara mješovito. Adnan je znatno popravio svoje osobne rekorde te zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku plivača u svojoj kategoriji.

Danis Alikalfić (2006.) je također imao zapažen rezultat. U disciplini 100 metara slobodno bio je drugi, a treći na 50 metara slobodno i 50 metara leđno. Danis je, popravivši svoja najbolja vremena, pokazao da je njegovo mjesto u samom vrhu kadetske kategorije bh. plivanja.

Sjajnu utrku na 50 metara prsno imao je Timam Ramić (2006.) u kojoj je zauzeo treće mjesto. Iako do plasmana na prva tri mjesta postolja u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin nije puno nedostajalo, Timam je potvrdio svoju odličnu formu i znatno poboljšao svoje osobne rekorde.

Nedim Žujo (2006.) je bio četvrti na 50 metara prsno dok je dva odlična peta mjesta ostvario Omar Dušić (2006.) i to u disciplinama 50 metara leđno i 50 metara prsno.

Mia Ćorić (2004.) je iz tehničkih razloga plivala izvan konkurencije. Obzirom da je cilj njenog odlaska na natjecanje bilo provjera stanja forme Mia je 'položila ispit' jer je u sve tri utrke koje je plivala (50 metara delfin, 50 metara leđno i 100 metara mješovito) otplivala brže od očekivanog, navedeno je u priopćenju iz P.K. 'Velež'.