Najavljujemo: Međunarodni atletski miting Dani berbe grožđa - Bože Gagro 2014.

atletika, atletika brotnjo, Bože Gagro, Dani berbe grožđa, Čitluk, memorijal bože gagro, Bože Gagro
...21. rujna, na gradskom stadionu Bare s početkom u 15 sati, upriličit će se tradicionalni, deveti po redu, Međunarodni atletski miting za mlađe uzraste pod nazivom „Dani berbe grožđa - Bože Gagro 2014." .

Pokojni Bože Gagro, bio je jedan od najistaknutijih sportskih djelatnika općine Čitluk, vrsni atletičar i nadasve veliki i plemeniti čovjek koji je svojim dugogodišnjim predanim radom i iskustvom zadužio cjelokupnu bosanskohercegovačku atletiku. Stoga i ne čudi što taj veliki sportski događaj u spomen na pokojnog Gagru organizira Atletski klub Brotnjo u suradnji s Atletskim savezom BiH koji osigurava svu tehničku pomoć.

Vršeći pripreme za memorijalni atletski miting Organizacijski odbor na čelu sa predsjednikom Marinom Barbarićem dogovorio je sve pojedinosti vezane za ovaj sportski događaj. A od Bojana Ubiparipa, trenera Atletskog kluba Brotnjo i člana Organizacijskog odbora moglo se čuti kako se na atletskom mitingu očekuje 400 atletičara iz 30-ak klubova koliko će ih nastupiti na ovogodišnjem međunarodnom atletskom mitingu.

Na mitingu će nastupiti mladi natjecatelji i natjecateljice iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i drugih zemalja regije, a natjecatelji će se natjecati u 40 atletskih disciplina. Glavna disciplina ovogodišnjeg atletskog mitinga bit će skok u dalj za juniore i za juniorke za koje su pripremljene posebne nagrade.

Citluk.ba