MOSTAR SUMMER FOOTBALL CAMP Predavač Denis Ćorić, stiže i nogometašica Intera iz Milana

Mostar Summer Fotball Camp
Hercegovina.info

Mostar Summer Football Camp, na koji se mogu prijaviti dječaci i djevojčice uzrasta od 8 do 15 godina održat će se od 18. do 22. lipnja u Mostaru.

Kako je rekao jedan od organizatora kampa Marin Suton, osim samih treninga cilj je da isti bude edukativan kroz predavanja trenera i igrača te kroz jednodnevne izlete koji će biti organizirani.

"Zanimljivo je da ove godine imamo kamp i za dječake i za djevojčice. Vidjeli smo da se sve veći broj djevojčica bavi nogometom tako da ih želimo okupiti na jednom mjestu te im pružiti dobar sadržaj", kazao je Suton pojasnivši da su pripremili brojne sadržaje kako bi kamp njegovim polaznicima ostao u lijepom sjećanju te da bi doista imali ispunjen dan.

Dodaje da će na kampu sudjelovati Maja Jelčić iz Čapljine, nogometašica milanskog Intera te reprezentativka BiH kao i Minela Gačanica koja igra za Sarajevo, najbolji ženski nogometni klub u BiH.

"Htjeli smo na jednom mjestu okupiti mlade iz cijelog Mostara i okolice. Već smo osigurali svježe voće za naše igrače i igračice. Nakon treninga ćemo ih voditi u park na Gorance na izlet. Tamo ćemo im napraviti natjecanja, a oni najbolji dobit će i nagrade. Bit će im osiguran i obrok", kazao je Suton.

Predavanje će održati Denis Ćorić

Suton je posebno naglasio da će gost na Mostar Football Summer Campu biti Denis Ćorić, trener HŠK Posušja.

"Ćorić je jedan od najboljih trenera u BIH. Čast nam je i zadovoljstvo ugostiti ga na našem kampu. Na kampu će imati predavanje o razvoju mladih igrača. On je kao trener radio s mladim igračima, sada radi sa seniorima tako da će puno moći reći na tu temu", kazao je Suton.

Djeca se već prijavljuju.

"Volio bi istaknuti da kroz četiri dana sadržaja djeci nudimo uz vrhunske treninge i još mnogo toga. Prijave su krenule prije 10 dana a već imamo dosta prijavljenih. Velika stvar je sto nam se djeca od prošlog kampa vraćaju sto je pokazatelj dobrog rada. 

Kako se prijaviti?

Prijave na Mostar Summer Football  Camp otvorene su do 10. lipnja. Prijaviti se možete kod Marina Sutona na broj mobitela 063 - 064 -178 te kod Matea Ćavara na broj 063 - 241 - 449. Cijena je 200KM po sudioniku kampa s tim da je popust deset posto ako na kampu sudjeluje dvoje ili više djece iz iste obitelji. Također, organizatori su osigurali popust za obitelji s četvero ili više djece.