MOSTAR Osvojili prvenstvo i Kup BiH pa 'zaradili' prijem u Sportskom savezu

Prijem STK Mostar u Sportskom savezu
Sportski savez Mostar

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara (SSGM) Senad Kevelj i generalna tajnica Saveza Mirjana Bošnjak, upriličili su prijem za članove STK Mostar koji su na nedavno završenom prvenstvu Bosne i Hercegovine obranili duplu krunu, odnosno osvojili su i Prvenstvo i Kup BiH. 

Inače, ovo je osma titula prvaka uz isto toliko osvojenih kupova, uz kuriozitet da već pet godina u nizu suvereno vladaju bh. stolnoteniskom scenom, što ih svrstava u najbolje kolektive našeg grada, ali i države.

"Sportski savez Grada Mostara je pružao podršku STK Mostar i do sada, a sigurno je da ćemo nastaviti i u narednom razdoblju. Sve čestitke igračima STK Mostar na ostvarenim rezultatima, a posebno upravi kluba, jer dobro znam koliko truda treba uložiti kako bi omogućili ekipi da se nesmetano priprema za sportski izazov", rekao je predsjednik SSGM Senad Kevelj.

"Iz STK Mostar su ponosni na svoje rezultate koje crpe iz sustavnog dugogodišnjeg rada svih uključenih, od igrača do uprave. Da se ništa ne prepušta slučaju, govori i podatak da Mostarci imaju po jednu seniorsku ekipu u sva tri ranga natjecanja, a to je prilika da mlade snage kluba bruse formu za najveći rang, odnosno našu prvu ekipu koja se natječe u Premijer ligi", rekao je trener STK Mostar Toni Vranjić.

Ekipa ide na zasluženi odmor, a pred upravom STK Mostar je puno posla kako bi osigurali nastavak serije dobrih rezultata na bh. sceni, ali, je možda i vrijeme da se krene i preme međunarodnim službenim natjecanjima, navedeno je u dopisu iz Sportskog saveza Mostara.