FOTO  MOSTAR Mladi karatisti usvajali nova znanja

Detalj sa seminara Karate kluba Semih
KK Semih

U organizaciji Karate kluba 'Semih', Mostar održan je seminar za polaznike karatea tog kluba tijekom subote (22.8.) u prirodnom okruženju na Ruištu gdje su bili dočekani od strane uposlenika Planinarskog doma Ruište.

Voditelj seminara bio je Sensei Sanel Kladušak majstor karatea treći dan i nositelj crnog pojasa, uz pomoć asistenata predmajstora karatea Ajle Veledar i Ahmeta Tucakovića.

Seminar je okupio više od 50 sudionika, a sensei Kladušak je istaknuo kako želi vratiti povjerenje u karate kao plemenitu vještinu. "Veliko mi je zadovoljstvo što smo ove godine kao domaćini bili jako uspješni. To se vidi i po reakciji naših gostiju. Želimo nastaviti ovako i da upućujemo mlade ljude u tajne karatea na pravi način", rekao je Kladušak.

Budući mladi karatisti seminar će iskoristiti u poboljšanju svoje vlastite tehnike i taktike, te će svoje znanje prenijeti na svoje prijatelje koji na seminaru nisu mogli sudjelovati.

Seminar je protekao u najboljem redu i svi su bili zadovoljni i sretni što su bili dio ovog programa. Cilj seminara je bila edukacija i druženje. Posebno se zahvaljuju na razumijevanju i ustupanju Planinarskog doma Ruište za njihov seminar. "Zahvaljujemo se i roditeljima i djeci koji su podržali seminar našeg karate kluba", navodi se iz KK 'Semih'.