MOSTAR Kreće prvi trening kamp vrhunskih sportaša

src korak, boris kajan
Instagram

Sportsko-rehabilitacijski centar 'Korak' i udruga 'Sportikus' započeli su s provedbom međunarodnog projekta „Kondicijska priprema vrhunskih sportaša“. Jedinstven i društveno koristan projekt, prvi na ovim područjima, započinje simbolično na Svjetski dan sporta te ima za cilj promociju sporta i Grada Mostara koji je centar sportskog života Hercegovine.     

Iako je zbog epidemioloških mjera broj sudionika ograničen, kamp će okupiti 30-ak renomiranih imena iz svijeta nogometa, kao što su: Mato Jajalo (Udinese), Ivan Jajalo (Cibalija), Gordan Bunoza i Rašo Momčilović (Ael Limassol), Hrvoje Milićević (Sarajevo), Marko Martinović (Domžale) i velikog broja nogometaša iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.Treninzi se održavaju na otvorenim terenima i u 'SRC Korak' po najsuvremenijim trenažnim metodama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Nadam se kako je ovo početaj jednog lijepog projekta. Nenadano smo krenuli u ovu priču i spontano se javio veliki broj sportaša. Radit ćemo na otvorenom, kao i u našem centru. Iskreno se nadam kako će ova priča rasti iz godine u godinu sve više, kako ćemo svake godine imati sve veći broj vrhunskih sportaša, i kako će sve prerasti u jedan masovni projekt po kojem će Mostar biti prepoznatljiv", kazao je trener i vlasnik SRC Korak Boris Kajan za Hercegovina.info.

Već dugi niz godina 'SRC Korak' okuplja brojne reprezentativce i internacionalce iz Italije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Cipra s kojima se rade programi kondicijske pripreme i rehabilitacije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.