MNK Čapljina povela u fantastičnoj atmosferi, a onda je uslijedio preokret Mostaraca

MNK Čapljina FC Mostar
Hercegovina.info

U prvom susretu finala futsal Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri FC Mostar Stari Grad Staklorad svladali su u gostima MNK Čapljina rezultatom 1:3 i napravili prvi korak ka osvajanju Kupa.

U krcatoj Gradskoj dvorani u Čapljini u kojoj je vladala uistinu fantastična atmosfera poveli su domaći u 13. minuti kada je Leon Kozarić podigao dvoranu na noge. Fantastičan je to slalom bio Kozarića koji je promiješao sve igrače aktualnog prvaka BiH i pogodio za ludnicu u dvorani.

Do poravnanja gosti stižu u 23. minuti. Nakon jednog kornera dobro je pucao Kalajdžić, vratar Čapljine kratko odbija udarac, a u pokušaju da uhvati loptu zasmetao mu je Kozarić. Lopta je došla na nogu Marinu Sutonu koji ju je uspio ugurati u mrežu.

Imali su nakon toga Čapljinci sjajnu priliku za novo vodstvo, ali jedan udarac glavom domaćih pogađa gredu.

Do potpunog preokreta Mostarci dolaze u 28. minuti. Bilal Jelić je sve sjajno napravio i na drugoj vratnici pronašao samog Nermina Kahvedžića kojem nečuvanom nije bilo problem poslati loptu u praznu mrežu.

U posljednjoj minuti susreta gosti su uspjeli doći do još jednog pogotka. Prešli su Mostarci na igru s vratarem u polju i na identičan način postigli pogodak kao i prethodni. Sam je na drugoj vratnici ostao Kahvedžić i samo postavio nogu za konačnih 1:3. 

Uzvrat je na rasporedu 1. svibnja u Mostaru.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.