VIDEO  MNK Čapljina nije uspjela, ali ludnica iz dvorane šlag je na tortu fantastične sezone

MNK Čapljina
MNK Čapljina

MNK Čapljina nije uspjela. Nakon što su u prvom susretu polufinala doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH poraženi u Sarajevu od Željezničara rezultatom 6:2, u uzvratnom susretu koji se igrao na Veliku subotu u Čapljini, domaći su slavili rezultatom 6:3 i tako ostali "kratki" za jedan pogodak koji bi ih barem odveo u izvođenje penala.

MNK Čapljina

No, što je tu je. Iza kluba koji postoji tek drugu godinu sjajna je sezone. Bili su na pragu ulaska u finale doigravanja, a plasirali su se u finale Kupa BiH kao drugoligaš što je sjajan podvig. Tamo će snage odmjeriti s najjačom i najtrofejnijom momčadi domaćeg futsala FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Unatoč tome što nisu došli do svog cilja, ono što može veseliti ovaj klub je svakako atmosfera koja se stvorila oko cijele priče. 

MNK Čapljina

Navijači su prepoznali sjajan rad i trud uprave i domaćeg igračkog kadra koji je igrao za svoj gušt, za svoj grad, pa je i posjeta utakmicama MNK Čapljine bila sjajna. 

Kadrovi iz Gradske dvorane u Čapljini od subote govore sami za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ove sezone Čapljinci nisu uspjeli doći do titule i ulaska u Premijer ligu, pa će za to ponovno u borbu morati od jeseni. Jednu titulu tek imaju priliku osvojiti. Budimo realni, u tom dvoboju je Mostar SG veliki favoriti, no sport nekada piše nevjerojatne priče. Kakva bi to tek bila.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.