FOTO  Mažoretkinje Općine Čitluk ostvarile veliki uspjeh na Europskom kupu

mažoretkinje čitluk
U Ohridu su bile najmlađe članice na cijelom natjecanju. Obzirom da postoje tek nepunih 9. mjeseci, našu općinu su predstavile u punom sjaju.
Natjecale su se u 5 kategorija. Ema Juričić i Viktorija Vučić nastupale su u kategorijama Kadet solo pompon i Junior solo pomon, te obe zazuzele visoko 4. mjesto.

Naše srebrne cure sa zadnjeg državnog prvenstava, Klara Juričić i Mia Vlaho, natjecale su se u kategoriji Kadeti duo pompon, te osvojile zlatne medalje. Time su se naše curice popele na krov Europe u toj kategoriji.

Naše starije cure predstavile su se u kategoriji Juniori formacija pompon, odradile odličan posao, te zauzele 4. mjesto u Europi.

Kadetkinje u kategoriji pompon formacija su bile najveće iznenađenje natjecanja, okitile su se srebrom i time postale viceprvakinje Europe.

" Jako smo ponosne na naše cure, mislim da se nikad nije dogodilo da jedan klub koji postoji manje od 9 mjeseci, dođe na jedno tako veliko natjecanje, još uz to osvije odličja. Mi smo došle i pokazale se u najboljem mogućem svijetlu. Presretne smo. Predstavile smo našu Općinu svijetu, donijele medalje kući, te uz sve to nemamo mjesto za treniranje. Nadamo se da će se u Čitluku prepoznati značenje ovako velikog iskoraka u tako malo vremena, da će svi naši sugrađani, sugrađanke i cijela Općina vidjeti što znači imati mažoretkinje, koliko to dobra donosi našim curicama, roditeljima i samoj Općini. Nadam se da ćemo postati uvijek poznat ukras naše općine. I na samom kraju željeli bi se zahvaliti našim dragim roditeljima bez kojih ne bi uopće mogle otići na natjecanje, hvala što ste svojoj djeci omogućili, ne mala, financijska sredstva za ovaj put. Hvala mamama koje su išle s nama i pomogle nam, te našim starijim curama na nesebičnoj pomoći. Također hvala našim sponzorima Ledi na vodi, Premieru i Općini na donaciji za pokriće dijela odora.

Sljedeće državno prvenstvo održat će se upravo u Čitluku, te se nadamo još boljoj suradnji sa svim našim sugrađanima" rekla je jedna od trenerica.