FOTO  Marina Nožić: Sretna sam i ponosna što sam Mostar predstavila u najboljem svjetlu

Marina Nožić

...ostvarila odlično 2. mjesto. O tom uspjehu smo već pisali, a evo što nakon svega za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Marina:

Kao prvo čestitke na uspješnom predstavljanju grada Mostara na Balkanskom prvenstva u natural bodybuildingu i fitnessu.

Hvala vam na lijepim riječima.

Evo slegli su se osjećaji nakon natjecanja, pa možeš li opisati kako se osjećaš nakon uspješnog 2. mjesta?

Da, dojmovi su se zaista slegli. Odmorila sam, vratila se već punom parom radu u klubu. Sezona treninga je već pocela prije dva tjedna pa sam nekako uspjela uklopiti sve treninge tijekom tjedna.

S obzirom da ti je ovo prvo natjecanje u ovom sportu, da li si se nadala osvojenom drugom mjestu?

Zaista se nisam nadala 2. mjestu na Balkanskom prvenstvu. Nisam znala što me čeka. Spremala sam se dva i pol mjeseca i dala sve od sebe tijekom priprema. Lijep je je osjećaj doći na takvu manifestaciju i osvojiti prvi puta tako visok plasman. Što bi nas narod rekao "prvo pa muŠko". Sretna sam i ponosna na uspjeh. Drago mi je da sam Mostar predstavila u najboljem svjetlu.

Tko je najviše zaslužan za tvoj subotnji uspjeh?

Za moj subotnji uspjeh je zaslužan Ado Gosto koji je stvorio moju disciplinu i samokontrolu kroz napisani program treninga i prehrane, te Leo Zovko koji je sve to pratio u svojoj teretani Body Zone Fitness u kojoj sam svakodnevno radila treninge.

Što mlade djevojke moraju znati i imati da bi se počele baviti ovim sportom?

Zaista kroz ovaj sport točnije kroz pripreme do same bine ojačate karakter. U principu, ili vas ojača ili vas slomi. Mlade djevojke da bi se bavile ovim sportom moraju prije svega to jako željeti više od bilo čega i vjerovati u sebe i u svoje snove. Snovi se zaista ostvaruju. Ja sam se uvjerila u to. Fitness modeling je bilo nešto o čemu sam sanjala. I evo me. Tu sam.

S obzirom na ovaj uspjeh sigurno ćeš se nastaviti baviti ovim sportom, pa koje su slijedeće akcije?

Bogu hvala na tome. Dalje nastavljam sa natjecanjem. Sada će mala pauza od priprema. Iako ostajem u okvirima treninga. Pa onda od Nove godine krećem sa pripremama za drzavno BiH.

Uz ovo uspješna si trenerica u ŠPK Zrinjski. Kakve trenutno akcije provodite u klubu?

U klubu je kako sam već spomenula počela sezona treninga i lagano se naše cure isto tako spremaju za razna plesna natjecanja. Novitet je i to da smo otvorili baletnu školu u suradnji sa banjalučkom baletnom školom. Djecu treba usmjeravati u sport koji im samo dobro može donijeti u životu. Lagano pripremam i dosta humanitarnih akcija. Nekako mi je to postala tradicija da kroz radni dio godine koliko god možemo kroz sport nekom i pomognemo i do sad nam je jako dobro išlo. Ljudi nam zaista od srca otvaraju vrata i vjeruju na riječ. Hvala im na tome.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima?

Šaljem veliki pozdrav svim vasim, bolje rečeno našim čitateljima. Hvala vam za svu podršku koju ste mi pružili.Zaista je bilo lijepo vidjeti punu Kosaču u subotu. Ostanite zdravi, pozitivni i nasmijani koliko god to danas u ovo vrijeme možete.

HERCEGOVINA.info