FOTO  Marin Marić TK Zrinjski pobjednik Mastersa za 2018 godinu

Marin Marić, tk zrinjski

Turnir je odigran u Cafe piceriji Nota. Dvanaest igrača je igralo u dvije skupine svak sa svakim. Najbolji iz skupina išao je direktno u polufinale, a drugi i treći iz skupina su razigravali i najbolja dvojica su se pridružila polufinalistima.

Pobjednik Mastersa za 2018 je Marin Marić Tk Zrinjski Mostar. Drugo mjesto je pripalo Faridu Husiću Tk Brezovo polje Brčko. Dragi Hrvić Tk Stari grad Mostar u borbi za treće mjesto pobijedio je Velida Nazdrajića Tk Bijelo polje Mostar. Usporedo sa Mastersom odigran je Backgammon turnir.

U Stocu je ove subote bio praznik tavle i backgammona jer su nastupili najbolji igrači BiH. Prva tri mjesta u backgammona pripala su igračima Tk Zrinjski Mostar. Prvo mjesto Mladen Čizmić, drugo mjesto Ramiz Zajmović i treće mjesto Draženko Vučina. U ime tavla saveza BiH tajnik saveza Alma Pašić je najboljima uručila diplome, pehare i novčane nagrade. Organizatori Mastersa i Backgammon turnira su bili Tk Iskra Stolac, Tavla savez BiH i picerija Nota čiji je vlasnik Mustafa Bešo inače strastveni igrač tavle i Backgammona.

Na kraju se pobjednik Marin Marić zahvalio na čestitkama, te  zahvalio svim igračima na fer i korektnoj igri, sucu Amilu Lepari na uspješnom suđenju i organizatorima na uspješnoj organizaciji.

Alma Pašić u ime saveza se zavalila svim igračima i poželjela sretne buduće blagdane i Novu 2019.