FOTO  Luka Matković na krovu bh. stolnog tenisa

stolnitenis
Titulu državnog prvaka osvojio je mladi stolnotenisač STK "HT ERONET" Mostara Luka Matković te tako ovu sezonu zaokružio sa 5 osvojenih titula.

"Sezona je odlično krenula za mene, osvojio sam top 8 najboljih seniora u Bosni i Hercegovini, nakon toga igrao sam odlično cijelo prvenstvo i naravno uz svoju ekipu sam osvojio duplu krunu (Prvenstvo i Kup BiH),a zajedno sa klupskim kolegom Markom Vučjakom osvojio sam i titulu državnog prvaka u parovima. Moram dalje nastaviti trenirati i pripremati se za predstojeće balkansko seniorsko prvenstvo koje će se održati u Podgorici" riječi su mladog Matkovića.

"Odlične partije na ovom državnom prvenstvu pružio je i Stjepan Palameta koji se plasirao među 8 najboljih igrača do 21 godine, dok je Marko Vučijak je nakon pomalo neočekivanog poraza u grupi nesretno naletio na klupskog kolegu Matkovića komu je morao stisnuti ruku.

U parovima naš par Matković/Vučijak je u polufinalu prokockao prednost od 2-0 u setovima te se tako morao zadovoljiti sa 3.mjestom" poručili su nam iz kluba.