KVS ORKA "Nema izvlačenja, nema odugovlačenja - napravite joj bazen!

Lana Pudar bazen Mostar
Ilustracija/Hercegovina.info

Lana Pudar prvakinja je Europe u disciplini 100 metara delfin. Nakon dva srebra, mostarska plivačica osvojila je izlato na Europskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Rimu. 

Emotivno su ovaj uspjeh doživjeli i u Laninom "Klubu vodenih sportova Orka", koji su koš jednom uputili apel vlastima za izgradnju bazena u Mostaru.

"Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, županijski premijeru, županijski ministri i zastupnici, federalni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, nova europska prvakinja u disciplini 100 metara delfin. Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znamo koliko je Vama stalo do toga, ali znamo da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo", poručili su iz kluba Lane Pudar.

Uspjeh za Mostar i BiH.

"Lana naklon i kapa do poda! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu!  Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju. U Tokyo idemo da uživamo i da se sa svima “na šake pofajtamo”, pa dokle stignemo", zaključili su iz kluba.

Lana Pudar bazen Mostar

STIGLO I ZLATO Lana Pudar prvakinja Europe!

Nakon dvije osvojene srebrne medalje u disciplinama 50 i 200 metara delfin na Europskom prvenstvu Rimu, mostarska plivačica Lana Pudar danas je došla i do zlata. U finalu discipline 100 metara…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.