HITNO PREVEZEN U BOLNICU Legendarni golfer Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću

Tiger Woods
tmz.com

Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću nakon koje je hitno prevezen u bolnicu, objavili su američki mediji. Legendarni golfer bio je sam u automobilu koji je teško oštećen u nesreći. 

Do nesreće je došlo u okolici Los Angelesa, a svjedoci iz policije tvrde kako su Woodsa iz automobila koji je bio potpuno razbijen morali spašavati vatrogasci.

"Vozilo se kretalo prema sjeveru na Hawthorne Boulevardu kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste. Vozilo je jako oštećeno, a gospodin Woods hitno je prevezen u bolnicu. Bio je sam u vozilu", priopćio je lokalni ured šerifa. 

Nije jasno zbog čega je došlo do nesreće, ali zasad je iz ureda šerifa objavljeno kako Woods vjerojatno nije bio pod utjecajem alkohola niti bilo kojih drugih opojnih sredstava, prenosi Index.

Woodsov menadžer Mark Steinberg dao je izjavu Danielu Rapaportu iz Golf Digesta u kojoj je potvrdio kako je 45-godišnji Woods pretrpio višestruke ozljede nogu. 

Prve informacije koje pristižu kazju da su Woodsove ozljede "umjerene do kritične" te da je Woods podvrgnut operaciji. Nije životno ugrožen.