FUTSAL POSLASTICA U MOSTARU Još jedan mostarski klub lovi dvostruku krunu, očekuje se krcata dvorana

Kup BiH 2023 SG Staklorad i MNK Čapljina
Hercegovina.info

Nakon što je to napravio HŠK Zrinjski, još jedan mostarski klub ima priliku osvojiti dvostruku krunu. Riječ je naravno o najboljem i najtrofejnijem futsal klubu u Bosni i Hercegovini FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Nakon što su Mostarci u finalnom dvoboju Kupa u dva navrata svladali MNK Čapljina i još jednom se okitili naslovom pobjednika ovog najmasovnijeg futsal natjecanja u BiH, igrači Mirsada Fazlinovića na dobrom su putu da obrane i naslov prvaka.

U finalnoj seriji koja se igra na tri dobivena susreta, Mostarci vode 1:0 protiv KMF Radnik. Prvu pobjedu FC Mostar Stari Grad je upisao u odličnoj utakmici koja se u nedjelju igrala u Bijeljini, budući da Radnik ima prednost domaćeg terena s obzirom da je regularni dio prvenstva završio na prvoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici. Mostarci su slavili nakon boljeg izvođenja šesteraca. Podsjetimo, regularni dio susreta je završio rezultatom 5:5 da bi Mostarci bi Mostarci bili spretniji i sretniji u šestercima i upisali pobjedu od 8:9.

Druga utakmica na rasporedu je sutra. Jedna od uzdanica Mostaraca Adnan Kalajdžić kaže kako je u prvom suretu trebalo i malo sreće.

"Dočekala nas je puna dvorana domaćih navijača i raspoloženi igrači Radnika. Odigrali smo dobru utakmicu gdje se rezultat nije znao do samog kraja, međutim imali smo više sreće i pobijedili smo", kaže Kalajdžić za Hercegovina.info.

Bez obzira na to što će Mostarci sutra imati veliku podršku svoje publike, Kalajdžić kaže kako je pred njegovom momčadi težak zadatak. Radnik u Mostar dolazi s velikim pojačanjem.

"U Mostaru nas očekuje znatno teža utakmica jer se u momčad vraća Arnautović. Radnik će sigurno tražiti svoju šansu. Mi smo također spremni za novu utakmicu i nadam se punoj dvorani naših navijača koji će nam dati podršku i biti naš šesti igrač. Zato ih ovim putem pozivam da dođu u što većem broju i da slavimo novu pobjedu", rekao je Kalajdžić.

Druga utakmica finala doigravanja za prvaka BiH između FC Mostar Stari Grad i Radnika igra se sutra (srijeda 24 svibnja) s početkom u 19:30 sati u USRC "Mithad Hujdur Hujka". Ulaz je slobodan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.