DOLAZE I POZNATI NOGOMETAŠI Ljetni nogometni kamp na SC Kantarevac u Mostaru

Sportske igre mladi kantarevac
Arhiva

Nogometni kamp za dječake od 8 do 16 godina održat će od 4. do 12. srpnja na SC Kantarevac u Mostaru. 

Turnir organiziraju trener Mateo Ćavar koji je kineziolog i radi kao nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u 3. Osnovnoj školi u Mostaru te igrač FC Mostar Stari Grad Staklorad Marin Suton i višegodišnji trener u omladinskim školama.

"Stalno smo u radu s djecom i smatramo da im kroz ovaj kamp možemo pomoći kada je u pitanju edukacija o pravilnom načinu treninga, pravilnoj prehrani i samom načinu razmišljanja jednog sportaša", kaže Marin Suton za Hercegovina.info.

Turnir će obilovati bogatim sadržajem.

"Pripremili smo puno toga za našu djecu. Bit će tu od poklon majica, za djecu će se osigurati svježe voće nakon treninga, profesionalni fotograf će bilježiti najbolje kadrove kako bi djeca imala uspomenu s kampa, a doći će nam i bivši sportaši koji će govoriti o karijeri i dati savjete djeci", ističe.

Kampu će se pridružiti i poznati nogometaši.

Tako je, no njihova imena neka ostanu za sada iznenađenje, ali provest će sigurno jedan trening s nama. Iskustva od prošle godine su odlična, djeca i roditelji su bili zadovoljni i vec su najavili povratak".

"Trenirat ćemo u jutarnjim i večernjim satima, a uz kvalitetan rad bit će vremena i za zabavu. Kao i prošle godine plan je na kraju kampa da odemo na kupanje na gradski bazen. Najvažnije nam je da djeca budu sretna i zadovoljna i da svako ljeto nas kamp bude nezaobilazna stanica", zaključio je Suton.

Sportske igre mladi kantarevac

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.