FOTO  ČLANOVI CRO STARA PORUČILI GRAĐANIMA 'Ostanite kod kuće'

ČLANOVI CRO STARA PORUČILI GRAĐANIMA 'Ostanite kod kuće'
Cro Star

Članovi mostarskog Taekwondo kluba Cro Star trenutno provode svoje vrijeme kod kuće iako bi svi radije bili u školi i na treningu. No, to ne znači da klub nije aktivan. Treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović, od prvog dana obustave treninga, organiziraju razne aktivnosti za svoje članove.

Redovno se održavaju sati engleskog i njemačkog jezika, što je pogotovo dobro za djecu, koja su prije prekida nastave bila bolesna, te su izostala iz škole. Sad imaju prigodu on-line satima s trenericom Klaudiom utvrditi gradivo, a sve se više djece prijavljuje za ponavljanje gradiva a radi se ponešto i unaprijed.

Članovi kluba, mlađi i stariji ali i roditelji kluba, rade i treninge. Treninzi su različiti, radi se na kondiciji, snazi, tehnici. Razgibavati se trenutno je od velike važnosti, jer smo stalno u kući, a pogotovo je važno za natjecatelje.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Pored gore spomenutih aktivnosti u tijeku je i nekoliko drugih zabavnih aktivnosti za različite uzraste, a dogovara se i natjecanje između djece i njihovih roditelja, koji treniraju u klubu, a to će ujedno biti i natjecanje među trenerima.

Članovi Cro Stara imaju poruku za sve građane: „Ostanite kod kuće“, a koronavirusu su crtežima uputili nekoliko jasnih poruka, jer se što prije žele vratiti na tatami.