BORBENOST 25 medalja i pehar s međunarodnog natjecanja za male mostarske majstore borilačkih vještina

Karate klub Semih u Goraždu 2024
K.K. Semih

Ovog vikenda je održano natjecanje u organizaciji karate kluba 'Specijal' u Goraždu na kojem su se okupili natjecatelji iz četiri države, 56 klubova sa preko 600 natjecatelja.

Karate klub 'Semih' iz Mostara je sudjelovao na navedenom turniru sa 33 natjecatelja koji su ostvarili zavidne rezultate, 25 medalja i pehar za najmasovniji klub ovoga turnira.

Zanimljivo da su baš natjecatelji mostarskog kluba s prezimenom Kladušak pokazali svoje znanje osvojivši pet medalja i to: Nidal Kladušak - zlato, Semih Kladušak - srebro, Kenan Kladušak - srebro u borbama i broncu u katama, Emina Kladušak - broncu.

Karate klub Semih u Goraždu 2024

"Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim prijateljima na gostoprimstvu i trudu oko naših natjecatelja, također posebna zahvala ide našim roditeljima na povjerenju i podršci i naravno našim članovima koji su se odazvali i podržali ovaj veliki događaj.

Čestitke još jednom svim sudionicima turnira, a posebno onima na osvojenim medaljama. Koristim priliku da istaknem da su ispred nas ove sezone razni turniri, natjecanja za koje slijede velike pripreme naših natjecatelja", rekao je za Hercegovina.info trener karate kluba 'Semih' Sanel Kladušak.