BOMBA S PECARE Nakon Ivankovića i Penave MNK Hercegovina dovela novo veliko pojačanje

Darko Ivanković, Dario Penava i Ivan Ivanković novi igrači MNK Hercegovina
MNK Hercegovina

MNK Hercegovina u zimskoj stanci Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine radi punom parom. Pripreme su u punom jeku, a uprava čini sve kako bi ekipa bila što snažnija u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa.

Jesen za Širokobriježane nije bila dobra, pa su na zimsku stanku otišli na osmom mjestu sa samo devet bodova.

Klub je prije nekoliko dana predstavio i dva velika pojačanja. Dres Hercegovine ponovno oblači Darko Ivanković koji u Široki Brijeg stiže nakon polusezone odigrane u Vrgorcu.

Jednako tako, na Pecaru je stigao i Dario Penava koji je posljednju sezonu i pol igrao u MNK Brotnjo iz Čitluka.

Danas pak nova bomba s Pecare. Novi igrač Hercegovine je Ivan Ivanković. On u Hercegovinu stiže iz FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Darko Ivanković, Dario Penava i Ivan Ivanković novi igrači MNK Hercegovina

Ovaj trideset dvogodišnjak karijeru je započeo u HFC Zrinjski s kojim je tri puta osvajao kup BiH, u Hrvatskoj je uspješno nastupao za MNK Square, te FC Split u čijem je dresu osvajao kup Hrvatske, slijedi poziv iz Njemačke, točnije odlazi u redove TSV Weilimdorfa, a kao njihov igrač podiže pehar Bundeslige. Iz Njemačke se vraća u MNK Brotnjo, a posljednju polusezonu aktualni najbolji strijelac i lanjski osvajač najkvalitetnijeg malonogometnog turnira u ovom dijelu Europe, Zagrebačke “Kutije Šibica” odradio je u FC Mostar SG Staklorad.

Potpisom dugogodišnjeg reprezentativca BiH, MNK Hercegovina je realizirala treće pojačanje i tako najavila ambiciozno proljeće za svoje navijače

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.