Zrinjski večeras traži čudo na Cipru

Zrinjski večeras traži čudo na Cipru
HŠK Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog u trećem kolu kvalifikacija Europske lige gostuju večeras u Nicosiji kod Apoela.

Trener Zrinjskog Mladen Žižović vjeruje da njegova momčad nije bez šanse, iako je Apoel jedna stepenica više u odnosu na ljubljansku Olimpiju koju su "Plemići" pobijedili prije sedam dana u drugom pretkolu.

"Neki oni pokažu na terenu da su favoriti, a mi ćemo pokušati iskoristiti našu šansu koju ćemo sigurno u jednom trenutku imati. Pokušat ćemo iskoristi njihove slabe strane koji i oni imaju. Ne igramo protiv Bayern pa da oni nemaju slabe točke koje smo vidjeli i na koje smo ukazali. Trebamo te točke iskoristi, smanjiti naše greške na minimum i dati svoj maksimum. Naravno, svi mi želimo prolaz, a je li to realna pokazat će utakmica", najavio je utakmicu Žižović.

Mostarski klub na ovoj utakmici neće moći računati na Marija Tičinovića koji je zadobio crijevnu virozu te kapetana Peru Stojkića zbog privatnih razloga. Utakmica se igra od 20 sati uz izravan prijenos na kanalu Arenasport 4.

Pobjednika ovog susreta već za tjedan dana, točnije 1. listopada, očekuje gostovanje kod pobjednika susreta FCSB (Rumunjska) - Slovan Liberec (Češka).