FOTO/VIDEO  Zrinjski uvjerljiv protiv Posušja, fantastičan pogodak Enina

Stadion HŠK Zrinjski, hšk posušje, Stadion HŠK Zrinjski, Europska liga
hercegovina.info

U generalci uoči nove sezone, nogometaši HŠK Zrinjski večeras su na svom travnjaku stadiona pod Bijelim Brijegom pobijedili momčad HŠK Posušje rezultatom 3:0.

U 12. minuti susreta, odličnu prigodu za Zrinjski nije uspio realizirati Nemanja Bilbija, nakon odličnog ubačaja Ćorluke. Samo dvije minute za Posušje je zaprijetio Begić, no lopta odlazi preko vrata. 

Poveli su Plemići u 28. minuti, mrežu vratara Baćka načeo je Petar Kunić. Odlično je ubacio Bilbija s lijeve strane, poslao prizemnu loptu za Kunića, a centarfor Plemića je šalje u mrežu.

U 43. minuti potez susreta. Ivan Enin odličnim lobom pogađa mrežu Posušja. Pobjegao je Enin obrani Posušja, odlično ga je pronašao Ćorluka, a sjajni Rus još ljepše matira Baćka.

Sadržaj se učitava...

I kada se mislilo kako će se na odmor otići rezultatom 2:0, u posljednjim trenutcima prvog dijela nakon ubačaja Almira Bekića, Nemanja Bilbija pogađa za 3:0. 

U nastavku, prvu prigodu vidjeli smo tek u 60. minuti. Iz daljine je vratima Dinka Horkaša zaprijetio Josip Serdarušić, no, lopta odlazi pored gola. Dobar je to pokušaj Posušja bio.

U 80. minuti odlična prigoda za Plemiće. Mašić dodaje do Bilbije koji odlično puca s ruba šesnaesterca no lopta završava na gredi.

U 90. minuti susreta veliku prigoda za Posušje. Pucao je Slavko Brekalo, no odlično je taj udarac zaustavio mladi Dinko Horkaš. Bila je to ujedno i posljednja prigoda na utakmici, koja je završila uvjerljivom pobjedom Plemića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.